ABD'ye yerleşen Tolga Karel'in milyonluk TIR'ı, saniyeler içinde kül oldu

Oyunculuğu bırakarak ABD’ye yerleşen ve lojistik şirketi kuran Tolga Karel, bir kazada 4 kişinin ölümüne sebep olduğu için 110 sene hapsi talep edilen TIR şoförü ile ilgili açıklama yaparken, başından geçen korkunç bir anı paylaştı. Geçtiğimiz yıl satın aldığı ilk TIR'ın gözlerinin önünde adeta küle döndüğü görüntüleri yayınlayan oyuncu, "Trafikte olsaydım belki o çocukla ben de aynı kaderi paylaşacaktım" açıklamasını yaptı.

GÜNDEM 21.12.2021, 11:35 21.12.2021, 11:44
ABD'ye yerleşen Tolga Karel'in milyonluk TIR'ı, saniyeler içinde kül oldu

25 Nisan 2019 tarihinde Colorado'da meydana gelen bir kaza sonucunda freni boşalan TIR, yoldaki araçlara çarptıktan sonra durabildi. 

4 kişi ölmüştü

TIR'da meydana gelen yangının 28 araca sıçraması sonucunda 4 kişi yaşamını yitirmişti. Kazaya ilişkin TIR şoförünün 110 yıl hapsi istendi. Sosyal medyada gündem olan bu olayla ilgili birtakım açıklamalarda bulunan Tolga Karel, geçtiğim yıl başından geçen bir olayı takipçileriyle paylaştı.

4 kişinin yaşamını yitirdiği kazadaki TIR şoförü ile ilgili paylaşımda bulunan Karel, "O kazada 4 kişi yaşamını yitirdi. Çocuk panik yaptı, çok korktu ve muhtemelen rampaya kendini atamadı. Evet oldukça üzücü fakat bu çocuk kesinlikle katil değil. O yalnızca işini yapıyordu" sözlerini kullandı.

Saniyeler içinde kül oldu

Uzun bir süredir yurt dışında hayatına devam eden ve kendi lojistik şirketini kuran Tolga Karel, "İlk kez paylaşıyorum" sözleriyle 2020’de satın almış olduğu ilk TIR'ın otobanda seyir halinde olduğu esnada kül olduğu anları yayınladı. Araçtan saniyeler içinde çıktıktan sonra kurtulabilen Tolga Karel'in milyonluk TIR'ı kül oldu.

Kül olan TIR’ın görüntülerini Instagram hesabı üzerinden paylaşan Tolga Karel, "Sevmiyorum bu tarz görüntüleri fakat bu ilk TIR'ımdı. 2020 yılının Temmuz ayında, Arizona'da seyir halindeyken frenlerim patladı. Gerçekten Allah korudu, kendimi sağ tarafa zor attım. TIR’ım, ilk göz ağrım saniyeler içinde kül oldu. Tüm eşyalarım kazada yandı, çölün ortasında Arizona'da tek başıma kaldım. Yoğun bir trafikte olsaydım eğer, belki o çocukla ben de aynı kaderi paylaşacaktım" açıklamasını yaptı.

Mesaj yağdı

Görüntüleri paylaşmasının ardından takipçilerinden birçok mesaj alan Karel, yeni bir paylaşım yaptı ve "Sevgili dostlar, bütün dualarınız için hepinize şükranlarımı iletiyorum. Ancak bu, geçen yıl yaşandı. Yayınlamamın nedeni; ne ölümlerden geri döndük, ne yollardan geçtik bilin istedim sadece" notunu düştü.

Yorumlar (0)