ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence de geldi

Yaklaşık 45 dakika önce Esenboğa'ya inen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun ardından ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'i taşıyan uçak da Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi.

GÜNDEM 17.10.2019, 13:33 17.10.2019, 14:01
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence de geldi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Yardımcısı Mike Pence, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye konusunu görüşmek üzere Türkiye’ye geldi.

Mike Pence ve beraberindeki heyeti Ankara’ya getiren uçak 13.15’te Esenboğa Havalimanı’na indi. Başkan Yardımcısı Mike Pence'i havalimanında yetkililer karşıladı.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edilecek.

Mike Pompeo 45 dakika önce gelmişti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve heyetini Ankara’ya getiren uçak da Mike Pence'in uçağından yaklaşık 45 dakika önce Ankara'ya indi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, dün Ankara'ya gelerek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile görüşmeler gerçekleştirmişti.

Yorumlar (0)