9 ilde sokakta sigara içmek yasaklandı: İşte detaylar...

Koronavirüsle mücadele dahilinde İl Hıfzıssıhha Kurulları'nca alınan önlemler dahilinde 9 ilde sokakta sigara içme yasağı getirildi. Peki hangi illerde sokakta sigara içmek yasaklandı. İşte detaylar...

GÜNDEM 08.11.2020, 10:41 08.11.2020, 15:47
9 ilde sokakta sigara içmek yasaklandı: İşte detaylar...

Koronavirüs tedbirleri dahilinde birçok ilde yeni tedbirler alınıyor. Bütün dünyada olduğu gibi kış aylarının gelmesiyle beraber ve ikinci dalganın da etkisinin olduğunun düşünüldüğü vaka sayısı artışları görülmeye başlandı. Kapalı yerlerde geçirilen sürelerin uzamasıyla birlikte artan vaka sayıları sonrası İl Hıfzıssıhha Kurulları tarafından yeni tedbirler açıklanıyor.

Avrupa ülkelerinde özellikle sokağa çıkma yasakları belirli saatlerde uygulanırken ülkemizde ise yeniden Türkiye genelinde bir sokağa çıkma yasağı uzun zamandır gelmedi.

Koronavirüste yeni önlemler...

Fakat koronavirüs tedbirleri arasında son zamanlarda en fazla konuşulan konu sokakta sigara içme yasağı. Sokakta sigara içmenin yasak olduğu şehirler vatandaşlarca merak ediliyor. İnsanlar yaşamış oldukları şehirde yasağın olup olmadığını araştırıyor. Peki sokakta sigara içmek hangi illerde yasaklandı?

Sokakta sigara içmek bu illerde yasak

Koronavirüsle mücadele dahilinde Ordu, Kahramanmaraş, Kastamonu, Giresun, Erzincan, Denizli, Sinop, Muş ve Kütahya'da açık alanlarda, sokak ve caddelerde sigara içmek yasaklandı.

Yorumlar (0)