8 terörist, saklandıkları tünelde etkisizleştirildi!

Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 8 terörist, saklandıkları tünelde sıkıştırılarak etkisiz duruma getirildi.

GÜNDEM 07.01.2021, 17:07
8 terörist, saklandıkları tünelde etkisizleştirildi!

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terörden arındırılan Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde öleceklerini anlayınca kaçmaya çalışan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 8 teröristin bir tünelde kıstırıldıklarını ve saklandıkları tünelde tamamının etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, kahraman Türk komandolarının Barış Pınarı harekâtı bölgesine sızma ve saldırı girişiminde bulunan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 7 teröristin dün etkisizleştirildiğini hatırlatarak, bugün ise Barış Pınarı bölgesinden kaçarak kurtulmaya çalışan PKK/YPG mensubu 8 teröristi takip eden kahraman Türk komandosunun, teröristlerin tamamını, saklandıkları tünelde etkisizleştirdiğini bildirdi.

Millî Savunma Bakanlığı bugün de aynı bölgede 5 teröristin etkisizleştirildiğini duyurmuştu. 5 teröristin Barış Pınarı bölgesine, Rus askerlerinin daha önce üs olarak kullandığı Tel Tamir yakınlarındaki noktadan havan saldırısı düzenlediğini, Rusya ile Türkiye'yi karşı karşıya getirme amacı taşıyan saldırının faillerinin etkisizleştirildiğini ve ateş destek vasıtalarıyla havan mevzilerinin yerle bir edildiğini bildirmişti.

Yorumlar (0)