8 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Soylu, Mardin'e bağlı Nusaybin ilçesinde bulunan Dibek kırsalında 6 teröristin öldürüldüğünü bildirdi. TSK ve MİT'in ortak çalışmasıyla, Kuzey Irak'ta da 2 terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM 08.05.2021, 19:09 09.05.2021, 15:13
8 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Dibek kırsalında 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"Topyekun sahadayız"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, “Terör örgütü PKK mensubu 6 terörist etkisiz hale getirildi. Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Dibek (Bagok) kırsalındaki kahramanlarımıza dualarla. Topyekun sahadayız.” sözlerini sarf etti. 

İHA ve SİHA'ları da unutmadı

Soylu, söz konusu operasyonlarda emeği geçen jandarma, polis ve istihbarat teşkilatları ile operasyonlarda önemli bir rol oynayan İHA (İnsansız Hava Aracı), SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı) ve uçaklara da katkıları vesilesiyle alkış ifadesi kullanıp tebriklerini gönderdi.



MSB: 2 terörist öldürüldü

Kuzey Irak'taki Gara bölgesinde tespit edilen 2 terörist, MİT ve TSK'nın koordineli çalışması neticesinde düzenlenen hava harekatıyla öldürüldü.

Yorumlar (0)