8 sivilin şehit olduğu saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de işgali altındaki bölgelerden Mardin'in Nusaybin ilçesine saldırı düzenledi. 8 kişinin şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı havan saldırısının görüntüleri ortaya çıktı.

GÜNDEM 17.10.2019, 14:44 17.10.2019, 14:47
8 sivilin şehit olduğu saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtı kapsamında terör örgütü YPG/PKK, işgali altındaki bölgelerden Mardin'in Nusaybin ilçesine saldırı düzenledi. 8 kişinin şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı saldırı anı, bir binaya ait güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Binanın bahçesi, girişi ve içerisinde bulunan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, havan mermilerinin düştüğü anlar ve saldırının şiddeti görülüyor.

Vatandaşların paniği görülüyor

Söz konusu görüntülerde havan mermisinin düşmesinin ardından patlama anı, meydana gelen tahribat ve vatandaşların paniği görülüyor. 

Patlamanın ardından binaya sığınan ve koşuşturanların bulunduğu görüntülerde, bir annenin kucağındaki çocuğunu korumaya çalıştığı, yaralanan bir kişinin de yerde süründüğü fark ediliyor.

Ne olmuştu?

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 6 gün önce YPG/PKK'lı teröristler tarafından sivillere yönelik saldırı gerçekleştirilmişti. Saldırı sonucu 8 sivil şehit olmuş, 35 kişi de yaralanmıştı.

Yorumlar (0)