8 gündür kayıptı! Böğürtlen yiyerek hayata tutundu

Tekirdağ-İstanbul hattında bulunan Çamlıköy Tabiat Parkı'nda kaybolan 20 yaşındaki genç Şehmus Ele, ormanlık alanda hayatta kalabilmek için böğürtlenlerle beslendiğini söyledi. 8 gün sonra Çatalca'da bulunan gencin ayakta durmakta zorluk yaşadığı gözlerden kaçmadı.

GÜNDEM 20.07.2022, 10:59 20.07.2022, 17:36
8 gündür kayıptı! Böğürtlen yiyerek hayata tutundu

Tekirdağ ve İstanbul sınırında yer alan ormanlık alanda kaybolan Şehmus Ele, jandarma ekipleri tarafından 8 gün sonra Çatalca’da ormanlık bölgede bulunmuştu. 8 gündür kayıp olan genç, Çatalca Jandarma İlçe Komutanlığı tarafından ifadesinin alınmasının sonrasında akrabası ve babasına teslim edildi.

Fotoğraf çekmek istedi, kayboldu

Çamlıköy Tabiat Parkı’na giden Ele'nin ormana fotoğraf çekmek için girdiği ve ardından yolunu kaybettiği belirlendi. Ormanda hayatta kalabilmek adına böğürtlenlerle beslendiğini jandarmalara anlatan Şehmus Ele, jandarmalara teşekkür etti. Basın mensuplarına açıklamada bulunan genç Şehmus Ele, “Öncelikle Çatalca jandarma ekiplerine teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun. Güçsüz düştüm, bu yüzden çok fazla konuşamıyorum" şeklinde ifade etti.

8 gün boyuncu su ve böğürtlen yedi

Oğlunun 8 gündür kayıp olduğunu aktaran baba Vahit Ele, “Ben öncelikle jandarma ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Aramalarda emeği geçenlere de aynı şekilde minnet doluyum. Çok şükür ki sağlıklı bir şekilde bulduk. 8 gün boyunca yalnızca su içmiş ve böğürtlen yemiş” diye konuştu.

Yorumlar (0)