781 askerin katılımıyla Sehi Ormanları Operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından Siirt ve Bitlis’te 781 personelin katıldığı “Eren-11 Sehi Ormanları Operasyonu” başladığı duyuruldu.

GÜNDEM 24.02.2021, 10:41 26.01.2023, 11:49
781 askerin katılımıyla Sehi Ormanları Operasyonu başladı

Sınır içinde ve sınır ötesindeki operasyonlarla Türkiye teröre karşı verdiği mücadelesine devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından 11 Ocak tarihinde başlatılan Eren Operasyonları Siirt ve Bitlis’te de sürüyor.

Eren-11 Sehi Ormanları Operasyonu başladı

Siirt ve Bitlis’te barınan terör örgütü üyelerinin etkisizleştirilmesine dair Eren-11 Sehi Ormanları Operasyonu’nun başlatılması, Bakanlıkça duyuruldu.

718 personel görevli

Eren-11 Sehi Ormanları Operasyonu’nda Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli; Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinin oluşturduğu 51’i operasyonel tim olacak şekilde toplamda 781 personel görev yapıyor.

“Eren Operasyonları, halkımızın desteğiyle sürüyor”

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bölücü terör örgütünü ülkemizin gündeminden bütünüyle çıkarmak ve bölgede barındırdığı değerlendirilen teröristleri etkisizleştirmek amacıyla Siirt ve Bitlis’te “Eren-11 Sehi Ormanları” Operasyonu başlatıldı.

Yapılan operasyonda Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli; Jandarma Komando, PÖH, JÖH ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 781 personelle 51 operasyonel tim görev yapıyor.

Yurt içerisinde terörün bütünüyle ortadan kaldırılmasına dair yürütülen 11 Ocak 2021’de başlatılan Eren Operasyonları, halkımızın desteğiyle kararlı ve inançlı bir şekilde sürüyor.”

Yorumlar (0)