7 aylık hamile kadına SMS işkencesi! Yapmadığını bırakmadı...

Telefona gelen mesaj sebebiyle kıskandığı hamile eşine işkence yapan koca, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. İşkenceye maruz kalan 20 yaşındaki kadın ve bebeği ise hastanede yoğun bakıma alındı. 

GÜNDEM 15.01.2022, 15:52 15.01.2022, 15:57
7 aylık hamile kadına SMS işkencesi! Yapmadığını bırakmadı...

Adana Yüreğir ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Tebarek Arbeş, 15 yaşındayken 26 yaşındaki Rıza el-Mahmud ile evlendi. Bu birliktelikten çiftin 3 yaşında bir çocuğu oldu. Fakat koca, evlendikten sonra eşinin telefonu alıp yalnızca ailesiyle görüşmek istediğinde vermeye başladı.

‘Telefona gelen SMS yüzünden işkence yaptı’

Kıskançlık gerekçesiyle Mahmud, eşini sürekli olarak darbetmeye başladı. Tebarek, 9 Ocak günü ailesiyle görüşmek için telefonunu alıp görüştükten sonra telefonuna bir SMS geldi.

Gelen mesaj sonrası eşinin kendisini aldattığından şüphelenen koca, 7 aylık hamile eşini iple bağlayarak 3 yaşındaki çocuklarının gözü önünde darbedip, bıçakla yaraladı.

Mahmud, ayrıca eşinin vücudunda sigara da söndürdü. Günler boyunca eşine işkence uygulayan Mahmud, 13 Ocak günü tekrar tartıştığı hamile eşini öldüresiye bir şekilde dövdü. Kanlar içerisinde yerde kalan ve tanınamaz duruma gelen eşinin, bilincini kaybettiğini fark eden Mahmud, hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini gerçekleştirdiği ağır yaralı kadını, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulansla götürdü.

Kadının vücudunda bıçak izleri

Kadının travma geçirdiği, vücudunun bazı yerlerinde yanık, bıçak ve darp izlerinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan kadının vücudundaki izlerin 5 gün öncesine ait olduğu belirlenirken, bıçak izlerinin ise kabuk bağladığı görüldü.

Eşiyle beraber hastaneye giden Mahmud, polis ekiplerince gözaltına alınıp emniyete götürüldü. 

“Kendimi kaybettim, yumrukladım”

Polis merkezindeki ifadesinde, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini belirten Mahmud, "Telefonuna SMS geldi. Telefonunun nerede diye sorduğumda yanıt vermedi. Ben de kendimi kaybettim ve yumruk atmaya başladım. Kendime geldiğim zaman eşim kanlar içerisindeydi" sözlerini kullandı.

‘Cani koca’ tutuklandı

İşlemlerden sonra adliyeye sevk edilen Mahmud, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Hayati tehlikeleri devam ediyor

Hastanede tedavisi devam eden genç kızın, beyin kanaması geçirdiği ve karnındaki çocuğuyla hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar (1)
Arap 2 yıl önce
Bütün aldatan kadınlar dayağı hak ediyor