6 terörist etkisiz hale getirildi

Barış Pınarı Harekâtı bölgesine sızma hazırlığı yapan 6 terörist, sızma girişimine kalkıştığı anda TSK tarafından etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM 02.06.2020, 09:49
6 terörist etkisiz hale getirildi

Barış Pınarı Hârekatı ile bölgede huzur ve güven ortamı tesis eden Türk Silahlı Kuvvetleri, bu huzur ve güven ortamının bölücü terör örgütü PKK/YPG tarafından bozulmak istenmesine izin de vermiyor fırsat da.

Kahraman Türk askeri sivillere 7 gün 24 saat kesintisiz güvenlik sağlarken, bölücü terör örgütü PKK/YPG mensupları da huzur ve güven ortamını bozmak için her türlü girişimde bulunuyor.

Barış Pınarı Harekâtı bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 6 terörist daha Türk askeri tarafından etkisiz hâle getirildi.

Millî Savunma Bakanlığından (MSB), Barış Pınarı bölgesindeki sızma girişimi ile ilgili yapılan açıklamada, kahraman komandolarımızın, PKK/YPG bölücü terör örgütünün Barış Pınarı bölgesine yönelik sızma girişimini bir kez daha engellediği belirtildi. Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında Barış Pınarı Harekâtı bölgesindemi huzur ve güven ortamını bozmak isteyen bölücü terör örgütü PKK/YPG'li 6 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

Yorumlar (0)