6 aylık Eda bebeğin acı sonu! Geriye neşeli görüntüleri kaldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde, çocuklarının dikkatini dağıtması sonrasında kontrolünü kaybeden annenin kullandığı araç ile karşıdan gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması neticesinde yaşamını yitiren 6 aylık bebek, son yolculuğuna uğurlandı. Bebekten geriye ise annesiyle fotoğrafları ve neşeli görüntüleri kaldı.

GÜNDEM 30.06.2022, 16:09 30.06.2022, 17:26
6 aylık Eda bebeğin acı sonu! Geriye neşeli görüntüleri kaldı

Kaza, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı olan Pınarlar Yolunda yaşandı. 

Feci kaza, 6 aylık bebeğin sonu oldu

İddiaya göre; iş bitiminin ardından eve gitmek için yola koyulan Yunus D. yönetimindeki otomobil, Aydoğdu Mahallesine giden Gülsüm E. idaresindeki araç ile çarpıştı. Kazada sürücü Yunus D., Halil İbrahim D. ile birlikte diğer araçta yer alan Gülsüm E. ve 11 yaşındaki oğlu Mustafa Ali E. yaralanırken, yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Öte yandan kazada yaralanan 6 aylık Eda Nur E.’nin ise yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kazada çocukların, annenin dikkatini dağıtması sonucu aracın kontrolünün kaybedildiği öne sürüldü.

Geriye hatıra fotoğrafları kaldı

Tamamlanan işlemlerden sonra 6 aylık bebek Eda Nur E. defnedilmek amacıyla Denizli’nin Tavas ilçesindeki Aydoğdu Mahallesine getirildi. Camide kılınan cenaze namazından sonra bebek, gözyaşları içinde toprağa verildi. Baba ve anne, ayakta durmakta zorluk yaşarken, yakınları ise onları sakinleştirerek yalnız bırakmadı. Yaşamını yitiren kaybeden geriye ise annesiyle olan fotoğrafları ve neşeli görüntüler kaldı.

Yorumlar (0)