5 eğlence mekânı daha kapatıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine uymadığı tespit edilen 5 eğlence mekânı daha kapatıldı.

GÜNDEM 12.08.2020, 09:35 12.08.2020, 09:40
5 eğlence mekânı daha kapatıldı!

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında bar ve diskotek gibi eğlence mekânlarının faaliyetleri durdurulmuştu. Bunlardan bazılarının kafe ruhsatı aldığı ancak yine de bar ve diskotek gibi faaliyet gösterdiği, ayrıca sosyal mesafe ve maske kuralına uymadığı tespit edilmişti. Söz konusu eğlence mekânları tek tek kapatılmaya başlandı.

İzmir'in gözde turizm merkezi Çeşme'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal mesafe kuralına riayet etmeyen eğlence mekânlarına ilişkin denetim gerçekleştirildi. 

Sosyal mesafe kuralına riayet etmeyen 5 eğlence mekânının 15 gün boyunca faaliyetlerinin durdurulmasına yönelik karar alındı. 

Konuya ilişkin açıklama Çeşme Kaymakamlığından geldi.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, Çeşme'de açık olan 5 eğlence mekânının kamu sağlığı için risk teşkil edecek şekilde faaliyet gösterdiği, bu nedenle 15 gün boyunca kapatılmalarına yönelik karar alındığı ifade edildi.

Söz konusu eğlence mekânlarının faaliyetlerinin, 11 Ağustos günü durdurulduğu kaydedildi. 

Öte yandan, 3 Ağustos günü, sosyal mesafe kuralına riayet etmeyen 6 eğlence mekânının da 15 gün boyunca kapatılmasına yönelik karar alınmıştı.

Yorumlar (0)