"40-50 yaşında emekli mi olur?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla sohbeti sırasında emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusuyla ilgili soruya, "Ne yapalım? 40-50 yaşında emekli mi olur?" yanıtını verdi.

GÜNDEM 26.10.2019, 19:48
"40-50 yaşında emekli mi olur?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ekim ayı olağan toplantısına katılmadan önce bir kafenin önünde oturdu.

NTV'nin aktardığına göre burada vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya şöyle yanıtladı:

"Ne yapalım? 40 yaşında emekli mi olalım? 40 yaşında, 50 yaşında emekli mi olur? Sağlığı bozuk olanlar zaten primlerini ödemişse emekli olur."

Erdoğan, divan kurulu üyesi oldu

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu ekim ayı olağan toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre üyeliğinde 25 yılını tamamlayarak yüksek divan kurulu üyesi olma hakkını elde etti.

Erdoğan, konuşmasında "Bu Fenerbahçe'ye gönül vermiş herkesin hayali olan bir unvandır. En çok üyeye sahip olan kulüp Fenerbahçe. On binlerce üyesi var. Bu kadar üye potansiyeli olan bir kulüpte Divan Kurulu'nun üyelerinden olmak bizim için ayrı bir bahtiyarlık. Yüksek Divan Kurulu'muzun bundan sonraki çalışmalarına her türlü desteği verecek, her türlü katkıyı sunacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)