4 terörist yakalandı

Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı Harekâtı ile Zeytin Dalı Harekâtı bölgelerinde 4 teröristin yakalandığını duyurdu.

GÜNDEM 14.07.2020, 10:53
4 terörist yakalandı

Bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 2 teröristin Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesinde, 2 teröristin ise Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde yakalandığı açıklandı.

MSB’den (Millî Savunma Bakanlığı) yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin huzur ve güven ortamı tesis ettiği bölgelerde bu güven ve huzur ortamını bozmaya dönük terör faaliyetlerini engellemek maksadıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 2’si Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesinde, 2’si de Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde olmak üzere bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 4 teröristin yakalanarak gözaltına alındığı vurgulandı.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında bölücü terör örgütü PKK-YPG başta olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sivil halkın huzurunu ve güvenliğini sağladığı bölgelere terör örgütlerinin sızma girişimlerine fırsat verilmeyeceğinin altı çizildi.

Yorumlar (0)