4 terörist daha torbaya kondu

Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 4 terörist etkisiz duruma getirildi.

GÜNDEM 20.10.2020, 15:37 21.10.2020, 16:44
4 terörist daha torbaya kondu

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG üyesi 4 teröristin, bir daha Türkiye hakkında kötülük düşünemeyecek duruma getirildiğini duyurdu.

msb binası

Millî Savunma Bakanlığından yapılan bilgilendirmede, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından icra edilen Zeytin Dalı Harekâtıyla teröristlerden temizlenen bölgede 1'i Kandil kadrosundan olmak üzere, saptanan 4 terör örgütü PKK/YPG mensubu teröristin, kahraman Türk komandoları tarafından bir daha kötülük yapamayacak duruma getirildiğini bildirdi.

Irak'ın kuzeyinde 6 terörist indirilmişti

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) sabah saatlerinde yaptığı bir başka açıklama ile, Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyinde yer alan Haftanin'de saptanan terör örgütü PKK mensubu 3 terörist ile Zap'ta yerleri belirlenen terör örgütü PKK üyesi 3 teröristin ayrı ayrı hava harekatları ile etkisiz duruma getirildiğini duyurmuştu.

Kırmızı bültenli terörist etkisizleştirilmişti

Öğle saatlerinde ise kırmızı bültenle aranan terör örgütü PKK'nın sözde Metina istihbarat sorumlusu olan Ahmet Bal'ın etkisiz duruma getirildiği bilgisi verilmişti.

Millî İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbari çalışmaları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda indirilen "Dara Kato" kod adlı terörist ile beraber 4 teröristin daha ölü ele geçirildiğini kaydedilmişti.

Yorumlar (0)