4 terörist daha etkisiz!

Millî Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

GÜNDEM 02.08.2020, 14:54 02.08.2020, 15:31
4 terörist daha etkisiz!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde yer alan Zap bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 teröristin etkisiz duruma getirildiğini kaydetti.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü PKK başta olmak üzere terör örgütlerine karşı operasyonların kararlılıkla sürdürüldüğü belirtilerek, kahraman güvenlik güçlerinin bu operasyonları sonucunda, Irak'ın kuzeyinde bulunan Zap bölgesinde varlıkları saptanan bölücü terör örgütü PKK üyesi 4 teröristin gerçekleştirilen hava harekatı ile etkisiz duruma getirildiği bilgisi paylaşıldı.

Türk F16 hava harekatı

Millî Savunma Bakanlığının yazılı açıklamasında, en son terörist de etkisiz duruma getirilinceye kadar operasyonların kararlılıkla süreceği ve hiçbir şekilde operasyonların kesintiye uğramayacağının altı çizildi.

Dün de TSK ve MİT'in koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 6 terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz duruma getirilmişti.

Yorumlar (0)