4 ilde eşzamanlı operasyon: 38 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, baskı, şantaj, yağma gibi suçları işledikleri belirlenen organize suç örgütü üyelerine yönelik 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 38 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 29.11.2019, 09:32 29.11.2019, 10:27
4 ilde eşzamanlı operasyon: 38 gözaltı

Başkent Ankara merkezli 4 ilde şantaj, baskı ve yağma gibi suçları işledikleri iddiasıyla organize suç örgütü üyelerine yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 38 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara genelinde şantaj, baskı ve yağma gibi suçları işledikleri, esnaf ve iş yeri sahiplerini haraca bağlayarak haksız ekonomik çıkar sağladıkları iddia edilen zanlılara yönelik araştırma başlattı.

Örgüt üyelerinin faaliyetlerini teknik ve fiziki takiple tespit eden Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde Ankara merkezli 4 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirdi.

Operasyonda 38 şüpheli gözaltına alınırken, şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve çeşitli çaplarda tabanca mermileri ile çek ve senetler bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen zanlıların ifade ve diğer işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (0)