3 yaşındaki çocuğunu acımasızca dövdü

Datça'da, 3 yaşındaki çocuğuna fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilen annesi ile, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı gözaltına alındı.

GÜNDEM 14.06.2019, 16:53 14.06.2019, 16:55
3 yaşındaki çocuğunu acımasızca dövdü

Muğla ilinin Datça ilçesinde, yüzünde morluk ve şişlikler oluşan 3 yaşındaki çocuğuna fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilen annesi ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Hızırşah Mahallesi Muhtarı Özay Ermiş, bir kadının çocuğunu erkek arkadaşıyla birlikte dövüp tek başına bir eve kilitlediği ihbarı üzerine söz konusu adrese gitti. 

Muhtar Ermiş ve beraberindekiler, ağlama sesi duydukları evin kapısının üzerindeki anahtarı açıp içeri girdiler. Oturma odasında her iki gözü de morarmış ve şişmiş halde ağlarken bulunan 3 yaşındaki B.T, hemen muhtarlığa götürüldü.

Muhtarlıkta sakinleştirilen çocuk, daha sonra jandarma ekipleri tarafından Datça Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Savcılığın talimatı üzerine çocuğa şiddet uyguladığı iddia edilen ve bir otelde bulaşıkçılık yaptığı belirlenen annesi Ayşe K. ile iki yıldır anne ile birlikte yaşadığı ileri sürülen erkek arkadaşı Erdal D. gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldılar.

Öte yandan B.T'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı bir sığınmaevinde koruma altına alındığı açıklandı.

Yorumlar (1)
sümeyye koçak 5 yıl önce
e şimdi bu aşağılık mahluk lar bu çocuğu tekrar alır mi veya bir tane yapıp ona da mı öyle davranacak lar Allah topunun belasını versin inşAllah topunun