3 terörist havaya uçuruldu

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda bölücü terör örgütü PKK mensubu 3 terörist etkisiz duruma getirildi.

GÜNDEM 15.07.2020, 12:03
3 terörist havaya uçuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Pençe-Kaplan Operasyonu çerçevesinde Irak'ın kuzeyinde yer alan Haftanin bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 3 terörist, hava harekatıyla etkisiz duruma getirildi.

MSB'nin (Millî Savunma Bakanlığı) Twitter hesabından yapılan bilgilendirme paylaşımda, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Pençe-Kaplan Operasyonu'nun planlandığı şekliyle başarıyla sürdüğü vurgulanarak, icra edilen hava harekatıyla, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde varlıkları belirlenen bölücü terör örgütü PKK üyesi 3 teröristin daha etkisiz duruma getirildiği kaydedildi.

Pençe-Kaplan Operasyonu'nu kararlıklıkla sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri geçtiğimiz gün de aynı bölgede bölücü terör örgütü PKK mensubu 8 teröristi, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirmişti.

Millî Savunma Bakanlığı yurt dışı ve yurt dışında terör örgütleriyle mücadelenin kesintisiz sürdüğü ve son terörist de etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonların devam edeceğini vurgulamıştı.

Yorumlar (0)