3 günlük evli çiftin tartışmasında damat öldü

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde sadece 3 gün önce hayatlarını birleştiren Zeynep Y. S. ve Mehmet Sönmez şiddetli bir şekilde kavgaya tutuştu. Kavganın sonucunda damat hayatını kaybederken, ifadesi alınan kadın, evi terk etmesini istemeyen eşinin kendisinin bıçakladığını iddia etti

GÜNDEM 24.09.2021, 12:00 25.09.2021, 11:07
3 günlük evli çiftin tartışmasında damat öldü

 Alınan bilgiye göre, olay Hatay’ın Yeniyurt Mahallesi'nde meydana geldi. 18 Eylül Cumartesi günü dünya evine giren Zeynep Y. (24) ve Mehmet Sönmez (29) çifti düğünden kısa bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Olaya şahit olanların iddiasına göre; her şey  Zeynep Y. S.'nin evden gitmek istemesi üzerine çıktı.

Çiftin sesleri üzerine komşuları emniyet yetkililerine durumu iletti. Adrese hemen sağlık ve jandarma ekipleri geldi. 3 günlük damat Mehmet Sönmez, evde ağır yaralı olarak bulundu. Sağlık ekipleri hemen yaralıya müdahale ederek en yakındaki Dörtyol Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Mehmet Sönmez sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Sönmez'in cenazesine otopsi yapıldıktan sonra yakınları tarafından defnedildi.

İddiaya göre kendisini bıçaklamış

Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında ifade veren Zeynep Y. S., olayla ilgili olarak tartıştıktan sonra evini terk etmek isteyince kocasının kendisini öldürmekle tehdit ettiğini ve olaylar yatışmayınca da bıçağı eline alarak kendi göğsüne sapladığını söyledi. Olayın ardından geriye çiftin mutluluk pozları kaldı.

Soruşturmanın sürdüğü olayda gelecek olan adli tıp raporu olayın aydınlatılmasına yardımcı olacak

Adli tıp raporunun beklendiği olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0)