3 de Suriye'deki yiğitlerden!

İçişleri Bakanlığının sabah saatlerinde duyurduğu Gabar dağlarında bir mağarada 5 teröristin etkisizleştirildiği haberinden sonra 3 de Suriye'deki kahramanlardan geldi.

GÜNDEM 03.01.2021, 12:54 04.01.2021, 17:16
3 de Suriye'deki yiğitlerden!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sabah saatlerinde şahsi Twitter hesabı "@suleymansoylu" üzerinden verdiği müjdede Gabar dağlarında operasyon yapan kahraman jandarma komando ile Jandarma Özel Harekât (JÖH) mensubu yiğitlerin bir mağarada sıkıştırdıkları bölücü terör örgütü PKK mensubu 5 teröristi etkisiz duruma getirdiklerini bildirmişti.

2021'in ikinci güzel haberi Millî Savunma Bakanlığından (MSB) geldi.

Millî Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin harekât icra alanı olan Barış Pınarı bölgesi ile Fırat Kalkanı bölgesinde PKK/YPG terör örgütü mensubu 3 teröristin etkisiz duruma getirildiği müjdesini verdi.

MSB'nin (Millî Savunma Bakanlığı) Twitter hesabı "@tcsavunma" adresi üzerinden yapılan paylaşımda özel bir gif kullanılarak, Barış Pınarı Harekâtı bölgesine sızmaya çalışan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 2 terörist ile Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesine sızma girişimi ve saldırı hazırlığı yapan terör örgütü PKK/YPG mensubu 1 teröristin, kahraman Türk komandoları tarafından etkisiz duruma getirildiğini bildirildi.

Yorumlar (1)
Timur 3 yıl önce
senin Allahına kurban olurum. o silah tutuşuna yürüyüşüne. ayağınıza taş değmesin yiğitler, kahramanlar. hergün dua ediyorm. Allah sizleri korusun.