23 Nisan, Türkiye genelinde coşkuyla kutlanıyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü vesilesiyle Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, salgın sebebiyle 2 yıl sonra tekrar yüz yüze etkinliklerle kutlanıyor. İşte Türkiye’den yansıyan kareler...

GÜNDEM 23.04.2022, 12:18
23 Nisan, Türkiye genelinde coşkuyla kutlanıyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen törenlerle ilgili ülkenin dört bir yanında kareler gelmeye devam ediyor.

ANKARA- ANITKABİR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Anıtkabir'de gerçekleştirilen törene çocuklar da katıldı.

ANTALYA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk bırakma töreniyle başladı. Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, çocuklarla birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

DÜZCE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Düzce'de tören gerçekleştirildi. Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, okul  ve şube müdürleri ile birlikte öğretmenler katıldı.

ZONGULDAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Zonguldak Valiliği önünde tören gerçekleştirildi. Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Yorumlar (0)