20 gün önce Bozkurt’a tayinle giden polisin 5 yaşındaki oğlu, sel sularına kapıldı 

Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinin ardından aile hikayeleri çıkmaya devam ediyor. Sel sularına kapılan 5 yaşındaki Emre’nin, 20 gün önce ailesi ile ilçeye taşındığı ortaya çıktı. Ekipler her yerde minik Emre’yi arıyor. 

GÜNDEM 13.08.2021, 14:02 15.08.2021, 08:58
20 gün önce Bozkurt’a tayinle giden polisin 5 yaşındaki oğlu, sel sularına kapıldı 

Şanlıurfa’da polis memuru olarak görev yapan bir personelin henüz 20 gün önce Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine tayini çıkmıştı. Kısa süre önce ilçeye taşınan aile, bin bir umutla geldiği yerde felaketle karşılaştı. Polis memuru Özgür Bulut, eşi, annesi ve 3 çocuğunu alarak Bozkurt’a taşınmıştı. Fakat 2 gün önce taşan çay ile birlikte evlerin içine dolan sel suyu, ailenin 5 yaşındaki oğlunu alıp götürdü.  

Anne Ümmü Gülsüm Bulut, sel sularının birden eve dolduğunu, 2 çocuğunu sudan çıkarırken 5 yaşındaki oğlu Kudret Emre Bulut’u çıkaramadığını söylüyor. Suyun içine dalan anne, buzdolabının kendisine çarpmasıyla Emre’nin kollarının arasından kaydığını belirtiyor. 



Emre, her yerde aranıyor 

Sel sularında kaybolan her can gibi minik Emre için de arama çalışmaları başlatıldı. Anne Bulut, o anları, “Camlar üzerimize patladı. Her şey devrildi. Oğlum eşyaların altında kaldı. Onu kurtaramadım. Ölü ya da diri, oğlumu istiyorum.” şeklinde anlattı. 



“Belki ağabeyinin kokusunu alır” 

Torununun kayıp haberini alır almaz Adıyaman’dan Kastamonu’ya giden anneanne Zekiye Ekici ise kucağına diğer torununu alarak sahilde bir o yana bir bu yana yürüyor. Ekiplerin arama çalışmalarını yakından izleyen anneanne, “5 yaşındaki torunum gitti. Sel sularına kapıldı. Çocuklarım 4. katta oturuyordu, su oraya kadar çıkmış. Odalar su dolmuş. Kızım diğer torunlarımı çıkarmış ve kayınvalidesine vermiş. Sonra Emre’yi bulmak için suya dalmış ama buzdolabı çarpınca torunumu kaybetmiş. Torunum inşallah bulunacak. Bir haber bekliyorum. Diğer torunum yanımda, belki ağabeyinin kokusunu o alır.” 

Yorumlar (0)