2 terörist etkisizleştirildi

Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 2 terörist etkisiz duruma getirildi.

GÜNDEM 30.09.2020, 11:00 01.10.2020, 11:09
2 terörist etkisizleştirildi

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde kahraman komandolar tarafından bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 2 teröristin etkisiz duruma getirildiğini açıkladı.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sivil halk için tesis edilen huzur ve güven ortamını bozma amaçlı sızma ve saldırı girişimlerinin engellendiği bilgisi paylaşıldı.

Millî Savurma Bakanlığının açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından sivil halkın huzuru ve güvenliği için daha insani koşullarda yaşamaları amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde güven ve huzur ortamını bozmak amacıyla sızma ve saldırı girişiminde bulunan bölücü terör örgütü PKK/YPG'li 2 teröristin, kahraman Türk komandoları tarafından, bir daha insanlık için kötülük düşünemeyecek duruma getirildiği bilgisi paylaşıldı.

Millî Savunma Bakanlığı, TSK tarafından tesis edilen huzur ve güven ortamının bölücü terör örgütü PKK/YPG tarafından bozulmasına izin verilmeyeceği, son terörist etkisiz duruma getirilinceye ya da teslim oluncaya kadar operasyonların devam edeceği vurgusu yaptı.

Yorumlar (0)