17 terörist etkisiz hâle getirildi

Millî Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekâtı bölgesine yönelik saldırı girişiminde bulunan terör örgütü PKK/YPG mensubu 17 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

GÜNDEM 25.11.2020, 09:56 25.11.2020, 16:24
17 terörist etkisiz hâle getirildi

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), bölgeyi terör örgütlerinden temizlemek için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından icra edilen Barış Pınarı Harekâtı'nın kapsadığı bölgeye saldırı girişiminde bulunan terör örgütü PKK/YPG üyesi 17 teröristin kahraman Türk komandoları tarafından etkisiz duruma getirildiği bilgisini verdi.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Barış Pınarı Harekâtı bölgesine yönelik büyük çaplı bir sızma girişiminin daha kahraman Türk komandoları tarafından başarılı biçimde engellendiği bilgisi paylaşıldı.

Millî Savunma Bakanlığının yazılı açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tesis edilen güven ve huzur ortamını bozmak, sivil halkta bölgenin güvenliği olmadığı izlenimini yaratmak için grup hâlinde saldırı girişimi gerçekleştiren bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 17 teröristin, kahraman Türk Komandoları tarafından, bir daha kimseye kötülük yapamayacak duruma getirildiği belirtildi.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında, huzur ve güven ortamını bozmak isteyen hain terör örgütlerine göz açtırılmayacağının altı çizildi.

Yorumlar (0)