1500 polisten şafak baskını!

Bursa'da 1500 polis, uyuşturucu satıcılarına "şafak" baskını düzenledi.

GÜNDEM 11.09.2020, 09:02 11.09.2020, 16:53
1500 polisten şafak baskını!

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen çok sayıda şüphelinin yakalanması için 1500 polisin katılımıyla büyük bir operasyon gerçekleştirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik Bursa genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen şafak baskınında, çok sayıda zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucu madde ya da uyarıcı madde ticareti üssü olduğu saptanan adreslere narkotik polisleri, Polis Özel Harekat (PÖH), çevik kuvvet ve asayiş ekiplerinden oluşan yaklaşık 1500 polis tarafından, "şafak" vaktine yakın bir saatte eş zamanlı baskın gerçekleştirildi.

Operasyonlarda kapılar "koçbaşı" ile kırıldı ve girilen evler didik didik arandı. "Hassas burun" olarak adlandırılan narkotik dedektör köpekleri kullanılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen çok sayıda kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların ikametlerinde yapılan detaylı aramalarda özellikle hassas burunlar tarafından bol miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken polis ekipleri farklı çap ve markalarda ruhsatsız silahlar buldu.

Yorumlar (0)