100 bin imza süreci: 4’üncü aday belli oldu

Oy kullanacak kişiler tarafından aday çıkarılmak istenen isimlerin imza toplama işlemleri sürüyor. 100 bin imzaya ulaşan diğer bir isimde Sinan Oğan oldu. Bu şekilde Oğan, Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin sonrasında 4'üncü aday olarak listeye girdi.

GÜNDEM 26.03.2023, 17:11
100 bin imza süreci: 4’üncü aday belli oldu

100 bin seçmen tarafından atılan imzalar ile beraber cumhurbaşkanlığı kapsamında aday olarak çıkarılmak isteyenler adına işleyiş sürüyor. Son olarak ATA İttifakı'ndan cumhurbaşkanı adayı olarak çıkarılan Sinan Oğan, Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan verilere göre, 100 bin imzaya erişti.

“120’ye kadar devam”

Bu şekilde Sinan Oğan; Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin sonrasında 4'üncü cumhurbaşkanı adayı olarak seçildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Oğan, asıl hedefinin 120 bin imzaya ulaşmak olduğunu ifade etti.

Seçmenlerin imza işlemlerini sürdürmesi gerektiğine işaret eden Oğan, “Bu adaletsiz düzen içerisinde sakın ola 100 bine eriştik, bundan sonra imza atmamıza bir gerek bulunmuyor diye düşünmeyin zira elde ettiğimiz zaferi elimizden alabilmek adına bütün yolları deneyeceklerdir. Yok imzalar mükerrer, yok etrafı ıslanmış diye bazı ifadelerde bulunacaklar. O nedenle 120 bine gelene kadar imza işleyişinin devam etmesi gerekmektedir"

Yorumlar (0)