Külliye’de EYT mesaisi: Yetkili isimler bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay liderliğinde Emeklilikte Yaşa Takılanlara dair son görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlendi.

EMEK-SENDİKA 06.12.2022, 17:43
Külliye’de EYT mesaisi: Yetkili isimler bir araya geldi

Birçok emeklinin dikkati Emeklilikte Yaşa Takılanlara dair gerçekleştirilecek olan düzenlemeye dönmüş durumda. Meclis’e Ocak 2023 günü gelecek olan EYT adına kapsam ve formüller belirlendi. Bütün bu gelişmelerle beraber bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde son bir görüşme sağlandı.

Son toplantı yapıldı

EYT ile ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Fuat Oktay liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın liderliğinde düzenlenen EYT düzenlemesine dair toplantıya, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katılım sağladı.

Edinilen bilgilere göre, görüşmede EYT düzenlemesine dair son durum incelendi. Düzenlemenin önümüzdeki günlerde TBMM Başkanlığı'na götürülmesi planlanıyor.

Yorumlar (0)