Kamuya personel alımları başladı: Resmi Gazete’de yayınlandı

Sağlık Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı çeşitli kadro ve unvanlara personel alımı yapılacağını açıkladı.

EMEK-SENDİKA 13.12.2022, 09:43 14.12.2022, 09:18
Kamuya personel alımları başladı: Resmi Gazete’de yayınlandı

Sağlık Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından personel istihdamı yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı

Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre, sözlü ve yazılı sınava tabi tutulan adaylardan seçilenler Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından "iletişim uzman yardımcısı" unvanı ile istihdam edilecek. 30 personel alımının yapılacağı ilana başvurular 19 Aralık - 2 Ocak günleri arasında alınacak. Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezinin (GAZİÖDM) resmi internet sitesi olan "https://gaziodm.gazi.edu.tr" üzerinde yer alan duyurudaki adımlar izlenerek başvurular "https://basvuru.gazi.edu.tr" üzerinden sağlanacak.

5 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek yazılı sınav, Ankara’da saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Başvuru koşulları ve istenilen özelliklere dair bilgiler Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının internet sitesinde bulunacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü güvenlik ve koruma görevlisi alacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün taşra ve merkez ekiplerinde görev yapmak üzere 59 sözleşmeli güvenlik ve koruma görevlisi istihdamı sağlanacak.

Başvurular, "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" sitesi üzerinden 26-31 Aralık tarihleri içerisinde yapılacak.

Atamaların gerçekleştirileceği birimler ve iller ile başvuru koşulları ve talep edilen özelliklere dair bilgiler kurumun resmi internet sitesi üzerinde yer alacak.

Sağlık Bakanlığı personel alımı

Sağlık Bakanlığına bağlı olan Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün (İstanbul) hizmet kadrosunda çalıştırılmak üzere yapılacak sözlü sınav sonuçlarına göre 8 sağlık uzman yardımcısı istihdam edilecek.

Başvurular, "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" sitesi üzerinden 19-28 Aralık tarihleri içerisinde yapılacak.

Adaylar, başvuru koşullarını "https://www.hssgm.gov.tr" internet sitesine girerek öğrenebilecek.

Yorumlar (0)