Zula altın hilesi nasıl yapılır?

Türk yapımı bir oyun olan Zula’nın hileleri de oyuncular tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Zula altın hilesi nasıl yapılır? Zula’da sınırsız ZA gönderilebiliyor mu? İşte ayrıntılar…

EKONOMİ 29.08.2022, 11:24 30.08.2022, 11:38
Zula altın hilesi nasıl yapılır?

Türk yapımı bir oyun olan Zula’nın çıkış tarihi 22 Şubat 2015 olarak biliniyor. Oyun, resmi site üzerinden ücretsiz olarak indirildikten sonra kayıt işlemleri ile birlikte oynanabiliyor. Oyunda, asker ve istihbaratçılardan oluşan Zula ile paralı askerlerden meydana gelen Gladyo adında iki farklı birlik yer alıyor. Farklı hikâyeleri içinde barındıran oyunda toplam 20 ayrı karakter yer alıyor. 23 harita ve 12 oyun modu bulunan Zula’nın hileleri de sık sık araştırılıyor. Peki, Zula altın hilesi nasıl yapılır?

Zula altın hilesi ne işe yarar?


Zula altın hilesiyle, oyun içindeki birçok ZA ve ZP’ye sahibi olabilirsiniz. Zula altını, oyun içinde herkesin alamadığı silah, değerli eşyalar ve kasa gibi önemli envanterlere sahip olmanızı sağlar. Zula altın hilesiyle, paralı olarak ZA satın almak mümkündür. Bu altın hileleri için oluşturulan bazı internet siteleri bulunmaktadır. Kullanıcılar bu uygulamalar üzerinden ZA ve ZP satın alarak oyun içindeki konumunu güçlendirmektedir. 

Zula altın hilesinde ban riski var mı?

Oyuncular en çok merak ettiği sorulardan biri de, “Zula altın hilesinde ban riski var mı?” olarak dikkat çekiyor. Altın hilesi yapılması durumunda herhangi bir ban riski yoktur. Altın hilesi yapan uygulamalar üzerinden ban riski olmadan ZA ve ZP gönderimi kolaylıkla yapılabiliyor. Ancak bu girişimde bulunmadan önce, olası bir dolandırıcılık riskine karşı söz konusu uygulamaların ne kadar güvenilir olduğunu iyi bir şekilde araştırmak ve emin olmak büyük önem taşıyor. 

Zula’da sınırsız altın gönderilebilir mi?

Zula altın hilesini sağlayan uygulamalar ve siteler, sınırsız altın gönderimine olanak sağlamıyor. Bu kapsamda genellikle günde en fazla 1 milyon altın gönderilebiliyor. Özetle, Zula altın hilelerinde sınırsız bir durum söz konusu değildir. Günlük en fazla 1 milyon Zula altını hilesine imkân sağlanmaktadır. 

Yorumlar (2)
walhacck 2 yıl önce
ltfen atın 30 yaa 10 bn atın htyacım var
ErayKral35 1 yıl önce
abi bu site için tşk