TÜBİTAK personel alımı yapacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) personel alımı yapacağını duyurdu.

EKONOMİ 21.09.2020, 09:13 21.09.2020, 17:34
TÜBİTAK personel alımı yapacak

TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu), BİLGEM'e (Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi) bağlı KAMU-SM (Kamu Sertifikasyon Merkezi), MAM'a (Marmara Araştırma Merkezi) bağlı Malzeme Enstitüsü ile Teknoloji Transferi ve Sanayileşme Başkan Yardımcılığı için toplam 29 personel alacak.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun personel alımı ilanı Resmî Gazete'de yayımlandı. İlana göre, TÜBİTAK BİLGEM için alım yapılacak personelden 24'ü Kamu Sertifikasyon Merkezi, 3'ü Teknoloji Transferi ve Sanayileşme Başkan Yardımcılığı için alınacak. 2 personel de Marmara Araştırma Merkezi Malzeme Enstitüsü bünyesinde istihdam edilecek.

TÜBİTAK BİLGEM

Personel alımı için aranan şartlar ve süreçler, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun resmî internet adresi olan "www.tubitak.gov.tr" üzerinden yayınlanacak. Ayrıca adaylar Türkiye İş Kurumu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının internet sitelerinden bilgi alabilecek.

Adayların başvurularını 12 Ekim Pazartesi gününe kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemine ait aşağıdaki adres üzerinden yapabilecek:

https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr >>>

Yorumlar (0)