TÜBİTAK personel alımı yapacak

TÜBİTAK; BİLGEM, UME ve SAGE birimlerinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

EKONOMİ 01.06.2020, 09:45 02.06.2020, 01:42
TÜBİTAK personel alımı yapacak

TÜBİTAK'ın (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu); BİLGEM (Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi), UME (Ulusal Metroloji Enstitüsü), SAGE (Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü) birimlerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağı duyuruldu.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmî Gazete'de yayımlanan ilandaki bilgilere göre TÜBİTAK, BİLGEM (Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi) Stratejik Planlama ve Kalite Yönetimi bünyesinde Kocaeli'de görevlendirilecek 5 uzman/uzman yardımcısı için 22 Haziran'a kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi'nden müracaat yapabilecek. TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi'ne (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) adresinden ulaşılabilecek.

Sınava ilişkin ayrıntılara TÜBİTAK'ın resmî internet sitesi olan www.tubitak.gov.tr adresinin yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının internet sitesi https://www.ailevecalisma.gov.tr/ ile Türkiye İş Kurumunun internet sayfası https://www.iskur.gov.tr/ adresinden erişilebilecek.

Ayrıca BİLGEM'e (Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi) 8 memur, UME'ye (Ulusal Metroloji Enstitüsü) 2 teknisyen, TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) Başkanlığına 1 aşçı alımı yapılacak.

Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) bünyesinde görev yapmak üzere de teknisyen, memur, usta, dağıtıcı ve şoför alınacak.

Söz konusu 5 ayrı alım için de son başvuru tarihi 5 Haziran olarak açıklandı.

Başvurular, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığının İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) ile Türkiye İş Kurumunun web sayfasından (https://www.iskur.gov.tr/) yapılabilecek.

Yorumlar (0)