TBMM’deki 'kripto görüşmesi'nin ardından Binance'dan önemli açıklama!

Binance TR, TBMM'de kripto para yasa tasarısına ilişkin gerçekleştirdikleri görüşmeye yönelik önemli açıklamalar yaptı.

EKONOMİ 22.01.2022, 09:39 22.01.2022, 13:28
TBMM’deki 'kripto görüşmesi'nin ardından Binance'dan önemli açıklama!

Dijital dönüşümün lokomotifi olarak değerlendirilen internetin, kullanıcılara sunduğu en büyük fırsatlardan biri de kripto paralar... Bu kripto varlıklar, geleceğin paraları olarak değerlendirilmeye başlandı.

TBMM’de kripto görüşmesi

Kripto paraların, ülkemizde yasal çerçeveye alınması amacıyla bazı çalışmalar devam ediyor. Bu sebeple kapsamlı bir yasanın hazırlanması adına bu alanda hizmet veren platformlar ve önemli isimlerle görüşmeler yapılıyor. Son olarak kripto yasasının tasarısı için BTC Türk ve Binance TR yetkilileri dün Meclis’te ağırlanmıştı.

“Her türlü sorumluluğu almaya hazırız”

Önemli fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği görüşmede, bu alanda Türkiye’yi daha iddialı bir yere taşıyabilmek adına kripto para yasasının şart olduğuna ilişkin ortak noktada buluşulduğu kaydedildi. Söz konusu görüşmenin içeriğine ilişkin şu an için herhangi bir ayrıntı verilmezken, Binance TR’den bir süre önce görüşme hakkında açıklama geldi. Binance TR açıklamasında, “Kripto varlıklara yönelik düzenlemenin ekosistemi güçlendirmesi ve büyütmesini temenni eder ve bu anlamda bize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.” ifadelerini kullandı. 

Binance TR’nin açıklaması şu şekilde:

Yorumlar (0)