Tarım Kredi tarih vererek duyurdu! Temel tüketim ürünlerinde indirim müjdesi

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde 30'u aşkın temel tüketim ürününde indirim uygulanacak. İndirimli fiyat tarihi, 15 Ağustos olarak açıklandı. 

EKONOMİ 12.08.2022, 14:29
Tarım Kredi tarih vererek duyurdu! Temel tüketim ürünlerinde indirim müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Tarım Kredi Kooperatifleri'ne indirim talimatı verdi.

30’dan fazla üründe indirime yapılacak

30-40 çeşit üründe hemen indirime gidileceğini söyleyen Erdoğan, kuzu-koyun etinin yüzde 25 indirimle, büyükbaş etinin ise yüzde 30-35 gibi bir indirimle satılacağını duyurdu.

15 Ağustos'tan sonra indirimli fiyatlar uygulanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim konusunda verdiği mesajın ardından yeni fiyat etiketleriyle ilgili tarih de açıklandı.

Tarım Kredi, 15 Ağustos Pazartesi itibarıyla marketlerinde, 30’un üzerinde temel tüketim ürününde indirimli fiyat uygulamasına geçileceğini bildirdi.

İndirim uygulanacak ürünler

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri kapsamında 1300 market var. Bu marketlerde indirim yapılacak olan ürünler, şöyle sıralandı:

"Makarna, salça, un, pirinç, mercimek, bulgur, nohut, şeker, fasulye, ayçiçek yağı, zeytinyağı, tam yağlı süt, tavuk ürünleri, yarım yağlı süt, peynir, yumurta, tereyağı, bal, çay, Türk kahvesi, zeytin, patates, karpuz, kuru soğan, kavun, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu, peçete, sıvı sabun, rulo havlu, bebek bezi, kolonya."

Et ürünlerindeki indirimler sonra duyurulacak

Et ve Süt Kurumu tarafından et ürünlerinde temin edilecek ürünler, kasap reyonu olan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hemen, kasap reyonu olmayan marketlerde de gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasından sonra en kısa sürede paketli olarak indirimli satışa sunulacak.

Öte yandan et ürünlerinde yapılacak olan indirimlerin duyurusunun ayrıca yapılacağı kaydedildi.

Erdoğan: “Kâr için çalışmayacaksın, vatandaşımı koruyacaksın”

Yalnızca et ürünlerinde değil çeşitli ürünlerde de indirim yapılacağını belirten Erdoğan, şunları aktarmıştı:

"Tarım Kredi, buğday, şeker, un, ayçiçek yağı ve zeytinyağı gibi ürünlerde, özellikle 30-40 çeşitte hemen indirime gidecek.

Talimatımız şu, sen kâr için çalışmayacaksın yalnızca benim vatandaşımı koruyacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi de şimdi bu amaçla çalışmalarını hızlandıracak."

Yorumlar (0)