Tarım Kredi marketlerinde indirim başladı, vatandaşlar akın etti!

Yüksek enflasyon nedeniyle alım gücünün hızla düşmesi, hükümeti harekete geçirdi. Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki indirimli satışlar başladı. En az 30 üründe indirime gidildi, vatandaşlar marketlere akın etti. İşte indirimli satışların yapıldığı marketlerin adresleri...

EKONOMİ 15.08.2022, 15:20 15.08.2022, 17:59 Hakan Öksüz
Tarım Kredi marketlerinde indirim başladı, vatandaşlar akın etti!

Dünya genelinde rekor üstüne rekor kıran enflasyon, Türkiye'deki ürün fiyatlarını da etkiledi. Yılın başından bu yana birçok ürünün fiyatında ortalama 3 katlık artış gözlendi. Vatandaşları enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, buna yönelik adımlar atılacağını söyledi. Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde ki en az 30 ürünün indirimli fiyatlar üzerinden satılacağı kaydedildi. O indirimler bugün başladı.

En az 30 üründe indirim var

Türkiye çapındaki yaklaşık 1400 Tarım Kredi Kooperatif marketi, indirimli fiyat uygulamasına geçti. Şeker, un, yağ, tuz ve tereyağı gibi temel tüketim ürünlerinde indirime gidildi. Et ürünleri ile birlikte en az 30 ürünün, indirimli fiyatlar üzerinden satılacağı kaydedildi. Son aylardaki pahalılıkla başa çıkmakta zorlanan vatandaşlar, indirimlerin yapıldığı marketlere akın etti. 

İndirimlerin yapıldığı marketlerin adresleri

Fiyatların aşağı çekilmesi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar, Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yoğunluk oluşturdu. Uygulamanın gayet yerinde olduğunu kaydeden vatandaşlar, indirimlerin devam etmesi gerektiğini söyledi. Tarım Kredi marketlerinin adreslerini öğrenmek isteyen vatandaşların, kooperatifmarket.com.tr internet adresini ziyaret edebileceği kaydedildi.

Yorumlar (0)