Tarım Kredi'den 'sabit fiyat' açıklaması

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine ait marketlerde ramazan ayında başlatılan ve ardından süren sabit fiyat uygulamasının yoğun ilgi gördüğü ve Tarım Kredi Grubu'nun hem tüketicilerin hem de üreticilerin yanında olmayı sürdüreceği bildirildi.

EKONOMİ 23.05.2023, 18:12
Tarım Kredi'den 'sabit fiyat' açıklaması

Tarım Kredi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, bereket ve bolluk ayı olan ramazanda yurttaşlara destek olmak maksadıyla başlatılan ve ramazan süresince devam eden, bahse konu ayın bereketinin devam etmesi için uzatılan sabit fiyat kampanyasının yurttaşlardan yoğun ilgi gördüğü vurgulandı.



Tonaj artışlarına dikkat çekildi

Süt ürünleri ve süt kategorisindeki ürün gruplarında yüzde 15'e, özellikle yarım yağlı-yağlı sütlerde yüzde 110'lara ulaşan tonaj artışları olduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Peynir kategorisindeki bazı taze beyaz peynirlerde söz konusu artış oranı yüzde 90'lara vardı. Kaşar peyniri kategorisinde satışlarımız yüzde 150'leri aştı. Kişisel bakım ürünleri kategorisindeki tonaj artışı yüzde 44'e ulaştı. Krem, katı, sıvı sabun, kolonya gibi ürünlerde ise mevzubahis oran yüzde 90'lara vardı. Kağıt ürünleri kategorisinde kağıt peçete, kağıt havlu, tuvalet kağıdı gibi ürünlerde yüzde 22,4'lük tonaj artışı temin edildi. Kağıt havluda ise bu oran yüzde 90'a ulaştı. Temizlik ürünleri kategorisinde yüzde 15'i bulan tonaj artışı temin edilirken yüzey temizleyici ve yumuşatıcılarda bu oran yüzde 60'ı geçti. Tarım Kredi Grubu olarak hem tüketicilerimizin hem de üreticilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz."

Yorumlar (0)