Polislerin maaş promosyonunda yeni gelişme! EGM açıkladı

Polislere verilecek olan maaş promosyonu konusu tepkileri üzerine çekerken, EGM'den konu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Aylık ödenecek olan tutarın 104 liradan 300 liraya yükseltildiğini ifade eden EGM, yüzde 188 artış yapıldığını ifade etti. Bunun yanı sıra promosyonlara her 6 ay içerisinde bir defa olmak üzere memur maaş zammı miktarında artış verilecek.

EKONOMİ 06.09.2022, 16:13 07.09.2022, 10:25
Polislerin maaş promosyonunda yeni gelişme! EGM açıkladı

Polislerin maaş promosyonu konusu birçok kişi tarafından yakından takip ediliyordu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) söz konusu durum ile ilgili düzenlemeye dair bir açıklamada bulundu.

Ödemelerde artış sağlandı

18 Mart 2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanan maaş promosyonu anlaşması kapsamında polislere aylık verilecek ödemenin 104 liradan 300 TL liraya çıkarıldığının belirtildiği açıklamada, bu sayede yüzde 188 artış oluşturulduğu ifade edildi.

En yüksek maaş promosyon ödemesi olacak

''Prosedürde ısrarlı bir şekilde anlamamış gibi davranılan bir kısımda promosyon ödemesinde her 6 ay içerisinde bir defa memur maaş zammı miktarında artış sağlanacak oluşudur'' cümlesinin de bulunduğu açıklamada 300 liranın sabit bir tutar olmadığı belirtildi.

Türk Polis Teşkilatı'nın bu zamana gelene kadar yapılan en yüksek maaş promosyon tutarı olduğu da EGM tarafından yayınlanan basın açıklaması içerisinde yer aldı.

Yorumlar (0)