Öğretmenlere indirimli konaklama müjdesi! Mahmut Özer açıkladı

Öğretmenler için indirimli konaklama müjdesi veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bugünden başlayarak öğretmenevlerinde yapılacak konaklamaların yüzde 50 indirimle gerçekleştirileceğini aktardı.

EKONOMİ 15.09.2022, 15:03
Öğretmenlere indirimli konaklama müjdesi! Mahmut Özer açıkladı

Öğretmenlerin öğretmenevlerinde daha uygun fiyatlarla konaklayabilmesi için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüzde 50 oranında bir indirime gidildiğini açıkladı. Yazılı açıklamada bulunan Özer, 2021-2022 eğitim öğretim senesinin bittiği 17 Haziran gününden başlayarak, yaz süresince okul yöneticileri ile hazırlık görüşmeleri yaptıklarını ifade etti.

Bütün illere gönderildi

Okul idaresi ve öğretmen ile devamlı olarak beraber vakit geçirdiklerini dile getiren Özer, şu ifadelerde bulundu: "Öğretmenlerimiz tarafından tarafımıza iletilen inceleyerek onların çalışma şartlarını daha iyi bir konuma getirebilmek için adım atmayı sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin istekleri içerisinde öğretmenevlerinden diğer kamu çalışanlarından daha yüksek bir indirim oranıyla yararlanmak faydalanmak bulunuyordu. Bu düşünce ile yeni bir yol haritası çizdik. Düzenleme ile ilgili yazıyı bütün şehirlerimize yolladık. Bugünden başlayarak öğretmenlerimiz öğretmenevlerinde rahatlıkla yüzde 50 indirim ile konaklayabilecek."

Yorumlar (0)