Nurettin Nebati’den işletmelere çağrı

İşletmelere indirim çağrısında bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Elinizi gelin taşın altına koyun” dedi.

EKONOMİ 05.01.2023, 16:40 06.01.2023, 17:50
Nurettin Nebati’den işletmelere çağrı

İstanbul’da düzenlenen “MÜSİAD 2022 Yılı Değerlendirmesi ve 2023 Yılı Beklentileri” toplantısına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, burada işletmelere seslenerek, “İndirim” çağrısında bulundu.

“Hep beraber atlatacağız”

Bazı firmaların ürünlerinde indirime gittiğine ve fiyat dondurduğuna değine Bakan Nebati, "Çok sayıda fazla üründe indirim yapan ve fiyat sabitlemesi sağlayan firmalarımıza buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Ülke genelinde çalışma sağlayan bazı zincir marketlerimizin bu çağrıya karşılık sağladığını büyük bir mutlulukla öğrendik. Buradan, bütün işletmelerimize aynı uygulamaları faaliyete almaları hususunda da çağrıda bulunuyorum. Enflasyon bütün dünyanın ortak sıkıntısı. Küçülmelere ve işsizliğe neden olmadan bu problemi hep birlikte atlatacağız. Güçlü Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz” diye konuştu.

"Elinizi taşın altına koyun"

Enflasyonla mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceklerini ifade eden Nebati, “Gelin hep beraber elinizi taşın altına koyalım. Birlik içerisinde bu taşı güzergahımızdan bir an önce kaldırıp atacağız. Biz bu mücadelede noktasında kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Birliğimizden ortaya çıkacak olan bereketi hep beraber göreceğiz. Bu süre içerisinde zaten sizler için gerekli olan bütün desteği sağlayacağız, sağlamaya da hazırız." dedi.

Yorumlar (0)