Müjdesi verilmişti! Tarım Kredi marketleri indirimli ürünlerin listesi açıklandı

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde yapılacak indirim birçok vatandaş tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatının ardından indirimler bugün başladı. Peki hangi ürünlerde indirim yapıldı? İşte detaylar…

EKONOMİ 15.08.2022, 09:50 15.08.2022, 09:59
Müjdesi verilmişti! Tarım Kredi marketleri indirimli ürünlerin listesi açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimatın sonrasında Tarım Kredi Marketleri indirime gitmişti. Ürünlere yansıtılacak indirim ise 15 Ağustos 2022 (bugün) itibariyle geçerli olacak. Hangi ürünlere indirim gelecek? Kaç tane ürüne indirim yansıyacak? Bu sorulara insanlar yanıt arıyor. 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri indirimleri hangi ürünlerde geçerli?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği tarafından gerçekleştirilen yazılı bildiride, adana
, söz konusu marketlerde, bebek bezi, kolonya, rulo havlu, peçete, sıvı sabun, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, kavun, karpuz, kuru soğan, patates, Türk kahvesi, çay, zeytin, bal, tereyağı, peynir, yumurta, yarım yağlı süt, tam yağlı süt, tavuk ürünleri, zeytin yağı, ayçiçek yağı, şeker, fasulye, nohut, mercimek, bulgur, pirinç, salça, un ve makarna fiyatlarında indirim yapılacak.

Et ürünlerinde indirim olacak mı?

Et kısmında ise Et ve Süt Kurumunca getirtilecek olan ürünler, kasap reyonunda yer alan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde hızlı bir şekilde, kasap reyonu olmayan marketlerde ise gereken bütün hazırlık işlemlerinin yapılmasının sonrasında paketli şekilde en kısa zaman içerisinde indirimli bir şekilde satışa çıkarılacak.

Et ürünlerine gelecek olan indirimlerin açıklaması ise daha sonra gerçekleşecek.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri nedir?

Bin 400’e yakın hizmet bölgesi olan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, doğal ve yerli ürünlerini tüketicilerle bir araya getiriyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ilerleyen zamanlarda da fırsat ve imkanları kullanılarak farklı indirim çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmayı sürdürecek.

Yorumlar (0)