Motorinden sonra benzine üzücü haber! Zam geliyor

Benzin fiyatları dolar ve petrol kurunda yaşanan dalgalanma ile devamlı olarak değişiklik gösteriyor. Petrol fiyatlarında yapılan indirimler ve zamların ardından vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını anlık olarak takip etmeye başladı. Dün motorine gelen zam haberinin ardından bugün de benzine üzücü haber geldi. İşte detaylar…

EKONOMİ 12.08.2022, 10:39 13.08.2022, 08:40
Motorinden sonra benzine üzücü haber! Zam geliyor

Dalgalı bir seyir halinde olan akaryakıt fiyatları birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Zam ve indirim haberlerinin peş peşe geldiği akaryakıtta dün motorine gelen üzücü haber bugünde benzin için geldi. Petrol fiyatlarında meydana gelen artışlarla beraber akaryakıt fiyatlarında bir gelişme daha görüldü. Petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş akaryakıt fiyatlarına yansıyacak. Gelecek zamla beraber benzin fiyatları da yenilenecek. Peki, benzine ne kadar zam geliyor?

Benzine zam geliyor

Dün motorine yapılan zammın sonrasında yeni bir zam da benzine grubuna geliyor. Petrol fiyatlarında meydana gelen artışın sonrasında bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına 1 lira 10 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Dün 81 kuruş zam yapılan motorinde ise bu gece herhangi bir fiyat değişimi yaşanmayacak.

Yapılan zam sonrası benzin fiyatı ne olacak?

Bu gece yarısından itibaren yapılacak zamla beraber 20.05 olan benzinin fiyatı 21.15’e yükselecek. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da 23.18 liradan satışa sunuluyor.

Yorumlar (0)