Kuyumculuğu bırakıp bu işe girdi: Litresi 350 TL

Bursa'da altın imalatçılığı yapan Ekrem Filiz, altın imalatı işini bıraktıktan sonra 'kralların suyu' olarak da bilinen altın suyunu üretmeye başladı. Litresi 350 TL olan ürün, büyük ilgi görüyor.

EKONOMİ 30.01.2022, 18:39 31.01.2022, 13:17
Kuyumculuğu bırakıp bu işe girdi: Litresi 350 TL

Bursa'daki Kapalıçarşı'da altın imalatı işi yapan Filiz, altını içilebilir hale getiren formülü öğrendi ve 'kralların suyu' olarak da bilinen altın suyunu üretmeyi başardı. 

Özellikle bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinde çok büyük etkisi olduğu öne sürülen altın suyunun litresi 350 TL'den satılıyor. Söz konusu ürünün çok sayıda yararı olduğu dile getiren Filiz, demir suyu ve gümüş suyu da üretiyor. Demir suyunun litresi 50 TL'den, gümüş suyunun litresi ise 70 TL'den satılıyor.

"Kuvvetli bir zihin açıcı"

'Kralların suyu'nu üretmeyi başardığını belirten Filiz, "Metalleri simya yoluyla sıvıya çeviriyoruz. Altının içerisinde siyanür var, siyanürü çıkardıktan sonra işlem yapıyoruz. Saf altını toz haline çeviriyoruz. 'Manna tozu' olarak da geçer, tarih boyunca kralların kullandığı bir iksirdir. Zihin açma özelliği vardır. Odaklanma sorunu, dikkat eksikliği ve unutkanlık gibi durumlarda altın tozu çok etkilidir. Bu toz yalnızca 24 ayar saf altından yapılabilir. Bu toz suyun içine atıldığında şeker gibi erir ve içmeye hazır hale gelir. Dünyadaki en güçlü iletken altındır. İnsan bedeninde de elektrik vardır. Altın sayesinde elektrik akışı sağlanır, vücut harekete geçer ve beyin en hızlı şekilde vücuttaki sorunları algılar. Biz toz altını içilebilir forma getiriyoruz. Bunu da simya yöntemiyle gerçekleştiriyoruz. Bu ürünü herkesin öğrenmesini istiyoruz, insanlara şifa olmasını istiyoruz." diye konuştu. 















Yorumlar (0)