Kuveyt Türk'ten 20 milyon lira

Kuveyt Türk Finans Grubu'ndan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 20 milyon liralık bağış yapıldı.

EKONOMİ 01.04.2020, 15:44
Kuveyt Türk'ten 20 milyon lira

Kuveyt Türk Finans Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla 7 aylık maaşını bağışlayarak başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na 20 milyon liralık destekte bulunduğunu kaydetti.

Kuveyt Türk Finans Grubu'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

" 'Değerlerimizle büyüyoruz' anlayışıyla sahip olduğumuz tüm varlıkların korunması, geliştirilmesi ve yaşatılması için birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Kuveyt Türk Finans Grubu, sivil toplum kuruluşlarına ve yardım kampanyalarına desteğini bundan sonra da sürdürecektir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili alınan önlemlerden dolayı olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine destek olunmak amacıyla Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na Kuveyt Türk Finans Grubu olarak destek veriyoruz.

'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı nezdinde yürütülen kampanyaya Kuveyt Türk Finans Grubu olarak 20 milyon lira bağışlıyoruz."

Kuveyt Türk Finans Grubu, çalışanlarına ve müşterilerine de Milli Dayanışma Kampanyasına destek olma çağrısı yaptı.

Yorumlar (0)