Konut Kredisi Borcu Olanlara Müjde! Yapılandırma Geliyor

Konut kredisi olanlara müjdeli haber geldi. Konut kredisi başvurusu yapanlar ve yüksek faizle ödemeye devam edenler için bankalar yeni kredi yapılandırması teklifi sundular. Ziraat Bankası önderliğinde başlayan bu kredi yapılandırma kampanyası diğer kamu bankaları ve özel bankalardan da yapılmaktadır.

EKONOMİ 27.01.2020, 18:13
Konut Kredisi Borcu Olanlara Müjde! Yapılandırma Geliyor

Konut kredisi olanlara müjdeli haber geldi. Konut kredisi başvurusu yapanlar ve yüksek faizle ödemeye devam edenler için bankalar yeni kredi yapılandırması teklifi sundular. Ziraat Bankası önderliğinde başlayan bu kredi yapılandırma kampanyası diğer kamu bankaları ve özel bankalardan da yapılmaktadır. Kredi yapılandırması yapmak istiyorsanız öncelikle bazı şartların olduğunu söylemek istiyoruz. Eğer bir bankadan kredi kullandınız ve bu krediyi başka bankaya taşıyarak yapılandırma yapacaksanız bu işlemin olmayacağını üzülerek söylemek istiyoruz. Bankaların güncel faiz oranları ile birlikte kredi aldığınız banka size konut kredisi yapılandırması yapacaktır. Şimdi sizlere bu yapılandırma hakkında bilgiler vereceğiz.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Yapılandırma

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası üzerinden daha önce yüksek faizlerle kredi başvurusu yaptıysanız bu kredinin taksitlerini düşürmek için 120 ay vadeye kadar tekrardan konut kredisi yapılandırması yapabilirsiniz. Üstelik %0.99 faiz oranları ile bu işlemleri yapmanız mümkündür. Başvuruları sadece banka şubelerinden kimlikleriniz ile yapıyorsunuz. Başvuru ayrıca kredi aldığınız şubeden yapılmış olması gerekiyor. Eğer A bankasından kredi aldınız Ziraat Bankası’na gelip yapılandırma yaparsanız bu işin olmayacağını söylemek istiyoruz.

Vakıfbank Konut Kredisi Yapılandırma

Ziraat Bankası gibi bu bankada kullandırdığı konut kredilerinde %0.99 faiz oranı ile kredi yapılandırma imkanı vermektedir. Sizlerde Vakıfbank şubelerine giderek tekrardan konut kredisi yapılandırması yapabilir ve 120 ay vadeye kadar kredinizi kullanabilirsiniz. Bu bankadan maaş almanız veya bu bankadan kredi kullanmış olmanız durumunda bu işlemi yapabiliyorsunuz. Kredi yapılandırma başvurusu sonrasında değerlendirmeye girecek ve onay almanız durumunda hemen kredinizi yapılandırma yapabileceksiniz. Sadece konut kredileri için bu yapılandırma işlemleri olmalıdır.

Halkbank Konut Kredisi Yapılandırma

%0.99 faiz oranı ile konut kredisine devam etmek istiyorsanız Halkbank konut kredisi yapılandırma teklifini değerlendirebilirsiniz. Konut kredilerinde başvuru yapacak olan kişi banka şubesine giderek kredi hakkında bilgiler alabilir. Ayrıca kredi notu ve kredi sicili uygun olduğunda başvurusunun kabul olacağını da söylemek istiyoruz. Daha önce yüksek konut kredisi faizi ile kredi almış ve konut kredisini düzenli ödeyenlerin başvuruları kabul olacaktır.

Garanti BBVA Konut Kredisi Yapılandırma

Garanti BBVA kendi özel müşterilerine konut kredisi yapılandırması için teklif vermektedir. Kişilerin kredi notunun ve kredi sicilinin düzgün olması durumunda ve maaşlarını bu bankadan almaları durumunda %0.99 faiz oranı ile %1.12 faiz oranları arasında yapılandırma yaptırmaktadır. Banka şubelerinden yapılandırma başvurusu yapabilirsiniz. 120 ay vadeye kadar yapılan bu yapılandırmalarda banka aynı gün içinde size sonucu söyleyecektir.

ING Konut Kredisi Yapılandırma

Düşük faiz oranları ile kredi veren bankalardan birisi de ING Bank’tır. Eğer bu bankadan daha önce yüksek faiz oranları ile kredi aldıysanız konut kredinizi yapılandırma yapabilirsiniz. Başvurunuzu banka şubesinden kimliğinizle yapabiliyorsunuz. Kredi faiz oranı %0.99 üzerinden 120 ay vadeye kadar yapılandırabilirsiniz. Bu şekilde aylık taksitleriniz de düşecek ve rahat bir nefes alacaksınız.

Yorumlar (5)
Ganker 4 yıl önce
Allah rızası için adam gibi insan gibi bir yapılandırma yapın
Günaydın 4 yıl önce
Vatandaşlara faizsiz kredi müjdeyi veri yüksek faizler çekilen 0.30 kadar faizler insin hangi kredi olursa olsun bankalarda yapılan işlemlerde vatandaşları koruyan yasa çıkarılmalı
Hasan 4 yıl önce
Yazıklar olsun yapılandırma falan çıkmayacak belli çok büyük hak yendi yazık
Aysel 4 yıl önce
Niye yapılandırma 0/99dan oluyor oda digerleri gibi olsa ne olur ben zaten 0/99dan çektik hiç bir espirisi olmuyorki
Yaktın beni faiz 4 yıl önce
Yapacakları yapılandırma ya sokuyum ben her türlü geçiriyor zaten faiz i önce alıyor yapılandırma da komisyon rüşvet hırsız bankalar