Kamu işçilerinin ilave tediyeleri bugün hesapta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, 700 bini aşan kamu işçisi için ilave tediyelerin bugün hesaplara geçeceğini kaydetti.

EKONOMİ 11.05.2021, 13:01 12.05.2021, 13:41
Kamu işçilerinin ilave tediyeleri bugün hesapta

Bilgin yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Kararı ile kamu görevlerinde çalışan işçilere ilave tediye için ilk taksitin 29 Ocak tarihinde ödendiğini ve ilgili kararın Resmi Gazete’de yayımlandığını hatırlattı.

“700 bini aşkın işçinin ilave tediyeleri bugün yatıyor”

İlave tediye için ikinci taksit ödemesinin Ramazan Bayramı’ndan önce ödenmesine ilişkin hazırlıkların bitirildiğini kaydeden Bilgin, şu bilgileri paylaştı:

“700 bini aşan kamu çalışanımızın ilave tediyeleri hesaplara bugün yatırılacak. Alın teri ve el emeğiyle ülkemizin kalkınması için en ön safta bulunan ve omuz omuza vererek geleceği oluşturan işçilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.

Bilgin, kamu çalışanlarının ikramiyelerini iyi günlerde harcamalarını temenni ederek, bütün emekçilerin Ramazan Bayramı’nı kutladığını bildirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin

Maden işçilerinin ödemeleri Aralık’ta

Bununla beraber, 24 Aralık 2021 tarihinde ise kamu işçilerinden ayrı olarak yer altı maden işçilerine de ilave tediyenin tamamı ödenecek.

Yorumlar (0)