İnternetten en çok bu ürünleri aldık

Nisan ayında internet alışverişinde en çok satın alınan ürünlerin ilk 10’u belli oldu.

EKONOMİ 09.05.2020, 16:33
İnternetten en çok bu ürünleri aldık

Uluslararası Dijital Girişimcilik Derneği, Nisan ayında internet üzerinden yapılan alışverişteki ilk 10 ürünü açıklarken koronavirüsün etkisine dikkat çekildi.

Uluslararası Dijital Girişimcilik Derneğinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin büyük bir çoğunluğu koronavirüs sebebiyle mart ayından bu yana evde zaman geçiriyor. Dijital dünya üzerinden eğitim, iş hayatı ve ev ihtiyaçları organize ediliyor.

Uluslararası Dijital Girişimcilik Derneği Türkiye’nin korona günlerinde internet üzerinden yapılan alışverişteki ilk 10 ürünü açıkladı.

Nisan ayı araştırmasında görüşlerine yer verilen Uluslararası Dijital Girişimcilik Derneği Başkan Yardımcısı Muhammed Çalmuk, şu bilgileri paylaştı:

“Korona süreci ile birlikte fiziki temas gerektiren tüm faaliyetler asgari düzeye çekildi. Verilere göre, ocak ayından bu yana internet üzerinden 11,5 milyon ürün satıldı. Nisan ayında en fazla talep edilen ürünler, kutu oyunları, dikkat güçlendirme setleri, yetişkinler için boyama (mandala) kitapları, çay, bulaşık deterjanı, Netflix üyeliği, ateş ölçer, eğitsel oyuncaklar, antibakteriyel sabunlar ve tuvalet kağıdı olmuştur.” 

Yorumlar (0)