İndirim yarışına 2 market daha katıldı: Ocak ayı boyunca zam yok!

Bakan Nebati'nin iş dünyasına "indirim ve fiyat sabitleme" çağrısı yapmasının ardından iki zincir market daha fiyatlarını sabitleme kararı aldı. Çağrı Market 2000, BİM ise ocak ayı boyunca 500 ürünün fiyatını sabitlediğini kaydetti.

EKONOMİ 08.01.2023, 13:09
İndirim yarışına 2 market daha katıldı: Ocak ayı boyunca zam yok!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin iş dünyasına yaptığı fiyat sabitleme ve indirim çağrısı sonrasında iki zincir market daha indirim yarışına dahil oldu. Ocak ayı boyunca BİM 500 ürünün fiyatını sabitlediğini kaydetti. 10 binin üzerinde şubesiyle 81 ilde müşterilere hizmet veren BİM tarafından, müşterilerinin menfaatinin kısa süreli yüksek kardan çok daha önemli olduğu kaydedildi.

BİM tarafından yapılmış olan paylaşımda, "Üstümüze düşen sorumluluk bilinciyle uygulamış olduğumuz indirimlerle, sabitlediğimiz fiyat etiketlerimizle halkımızın her zaman yanındayız." denildi. Açıklamanın devamında 250'ye yakın ürünün 3 aydır fiyatının değişmediğinin altı çizilerek, ocak ayında da 500 ürünün fiyatının sabitlendiği ifade edildi.

Çağrı market de indirim çağrısına katıldı

Öte yandan Çağrı Market'ten de indirim çağrısına yanıt geldi. Ocak ayı süresince 2 binin üzerinde ürünün fiyatını sabitlediğini ifade eden Çağrı Market yaptığı paylaşımda, "Çağrı market, müşterilerinin ekonomisine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için ocak ayı süresince 2 bin adet temizlik, gıda, kişisel bakım ve kağıt ürünlerinde fiyatları sabitleme kararı almıştır." denildi.

Yorumlar (0)