Hepsiburada ve CarrefourSa İşbirliği

Hepsiburada müşterileri artık "Hepsiexpress" ile CarrefourSA'dan sipariş verebilecek!

EKONOMİ 17.10.2019, 14:43
Hepsiburada ve CarrefourSa İşbirliği

Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Murat Emirdağ, CarrefourSa'nın süpermarket alışverişlerinde özellikle yaş meyve, sebzede güçlü güçlü olduğunu, kalite ve ürün çeşitliliği avantajlarını sağladığını belirterek, Hepsiburada'nın da 20 senelik teknoloji, online alışveriş tecrübesi, lojistik ve müşteri hizmetleri alanındaki gücünü vurguladı ve bu iki gücü birleştirdiklerini açıkladı. Emirdağ, Türkiye'ye kazandırdıkları bu yeni modelle, süpermarket alışverişine boyut atlattırdıklarını belirtti.

Hepsiexpress ne vaat ediyor?

Emirdağ, Hepsiexpress'in çalışma kolaylığını şu sözlerle dile getirdi: "Hepsiburada aplikasyonuna girip Hepsiexpress'e bastığınızda size en yakın CarrefourSA mağazasından önünüze çıkan binlerce üründen istediğiniz ürünleri seçiyorsunuz." Ardından ürün çeşitliğinin zenginliğine dikkat çekti. Hepsiexpress, yaş sebze-meyveden sağlık-kozmetiğe, et-balık-tavuktan süt ürünlerine uzanan bir ürün çeşitliliğine sahip.

Toplantıda verilen bilgiye göre, bu hizmet, ilk olarak İstanbul'da belirli semtlerde başlayacak. Yeni yılla birlikte Türkiye geneline yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Yorumlar (0)