Hepsiburada'dan sonra şimdi de Amazon!

Günlerdir kampanyanın duyurusunu yapan ve dün başlattığı "Efsane Cuma" kampanyası nedeniyle mobil uygulamasının çöken Hepsiburada.com'dan sonra en iddialı "Cuma" çıkışını Amazon.com.tr yaptı. Amazon, "Beklenen Cuma" kampanyası ile yüzde 70 indirim vaadediyor. Habernediyor.com ise kampanyalara karşı tüketicilere "tüm satıcılar arasında kıyaslama" yapması önerisinde bulunuyor.

EKONOMİ 22.11.2019, 14:00
Hepsiburada'dan sonra şimdi de Amazon!

Habernediyor.com olarak dev alışveriş sitelerinin çarpıcı mottolarla hayata geçirdiği kampanyaları ve kampanya dışındaki rutin satışta yer alan büyük indirimleri masaya yatırmış ve tüketicinin nasıl aldatıldığını, tüketicinin ise nasıl aldanmayacağını anlatmıştık.

Tüm kitle iletişim araçlarına reklam vererek "Efsane Cuma" kampanyasının duyurusunu yapan Hepsiburada.com'un mobil uygulaması, dün kampanyayı başlattıktan kısa süre sonra çöktü.

Büyük talebin yaşandığı kampanyadan çok daha iddialı kampanya duyurusu dünya devi Amazon'dan geldi.

Yüzde 70 indirim

Amazon.com.tr, 26-30 Kasım'da gerçekleşecek "Beklenen Cuma" fırsatları kapsamında birçok farklı kategoride ürünleri, yüzde 70'e varan indirimlerle tüketiciye sunma vaadinde bulunuyor.

Şimdiye kadarki en büyük "Beklenen Cuma" kampanyasını gerçekleştirecekleri iddiasında bulunan amazon.com.tr, satıcısı olduğu ürünlerde hızlı teslimat sunma ve sürpriz indirimlere her gün yeni ürünlerle devam etme sözü veriyor.

"Beklenen Cuma" kapsamında kullanıcılara, elektronik ve teknolojik ürünlerden modaya, ev aletlerinden spor ekipmanlarına kadar birçok farklı kategoride yüzde 70'e varan indirim sunulması planlanıyor.

Televizyonlardan bilgisayarlara, bebek bezinden ayakkabılara kadar binlerce farklı ürün sürpriz fiyatlarla satışa sunulacak.

Amazon.com.tr, satıcısı olduğu birçok üründe sunduğu "hızlı teslimat seçeneği" ile, indirim döneminde alınan ürünlerin tüketicilere zamanında ulaştırılmasını sağlamayı planlıyor.

Habernediyor.com olarak yine de tüketicileri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor, konuya ilişkin çok önemli birkaç haberi aşağıda okuyucularımızın dikkatine sunuyoruz.

Yorumlar (0)