Halk Bankası Destek Kredisi

EKONOMİ 25.09.2020, 20:19
Halk Bankası Destek Kredisi

Gündelik hayatımızın tüm sürecinde banka kartları ve kredi kartları ile aktif yaşam şeklinde sürdürmekteyiz. Bankaların bizlere sağlamış olduğu maddi kaynaklar vasıtası ile öncelik, hayat içerisinde tüm alışverişlerinizde gerçekleştirebilme olanağını bulabilmektesiniz. Türkiye'de yer alan köklü ve büyük banka isimlerinden Halkbank, ilk defa 1933 yılında kurulmuştur. Kurulmaya başladığı ilk yıllardan itibaren müşteri odaklı olarak bir standart benimsemiş olan Halkbank, küçük ve orta büyüklükte bulunan pek çok esnafın ve sanayicinin maddi olanaklarına sağlayabilmeleri ve belirli bir işe atalım gerçekleştirebilmeleri için en uygun kredi veren banka olarak faaliyete geçmiştir.

Halkbank Destek Kredisi

Kurulduğu yıl her ne kadar 1933 yılı olsa da 1938 yılında aktif olarak çalışmaya başlamıştır. Türkiye varlık fonunun sahibi olduğu Halkbank pek çok proje ve gayrimenkule dayalı olarak 2010 yılında Halk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kurulmuştur.

Her bankanın belirli bir sloganı bulunur. “Halk ister Halkbank yapar, Halkbank” şeklinde bir sloganı bulunan, kendini sürekli olarak yenileyen ve günümüzde Paraf kart şeklinde aktif olarak kullanımına devam eden bir yapıdadır.

Pek çok kişiye sosyal hayatlarını daha iyi idame ettirebilmeleri için destek paketleri kılmaktadır. Halkbank verdiği bu destek paketlerini göz atacak olduğumuzda küçük ve büyük beyaz ev eşya aletleri, ev içerisinde kullanılabilecek pek çok tekstil ürünü ve çeyiz ürünlerini ve pekçok mobilyayı kişisel anlamda satın alabilecek bu ihtiyaçları karşılayabilecekleri 30 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Gündelik hayata büyük destek olan Halkbank kamu kuruluşlarında da çalışan kişilerin iş faaliyetlerini destekleyecek kredi imkanı sunmaktadır.

Halk için Varız!

Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor süreçte sanayici çalışan esnaf ve pekçok fabrikaya uygun kredi imkanları ile destek olmak olmuştur. “Halkın içinden geldik halk için varız” düsturunu benimseyen; önce halk sonra banka diyen Halkbank tüm esnaf ve sanayi kuruluşuna destek olmaya devam etmektedir.

Halkbank bünyesinde ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi satın alımı yapabilmektesiniz. Kredi alırken hangi alanda almak istediğinizi belirledikten sonra alacak olduğumuz miktarına göre aylık bir taksitlendirme seçeneği sunulmaktadır.

Halkbank 50.000 TL krediyi hızlı kredi kategorisinde değerlendirerek en fazla 36 ay vade ile kredi fırsatı sağlamaktadır.

Yorumlar (0)